Kosova dhe Serbia dakordësohen në Bruksel për targat

Publikuar më: 30/9/2021, ora 15:56

Kosova dhe Serbia dakordësohen në Bruksel për targat

Publikuar më: 30/9/2021, ora 15:56

Gazetari Xhevahir Qardaku jep detaje mbi zgjidhjen e ngërçit që tensionoi situatën mes dy vendeve.