Kosova dhe zgjedhjet në Gjermani, në syrin e producentes Rosalba Bejdo

Përditësuar më: 27/9/2021, ora 10:25

Kosova dhe zgjedhjet në Gjermani, në syrin e producentes Rosalba Bejdo

Përditësuar më: 27/9/2021, ora 10:25

Situata e tensionuar në Kosovë, vizita e kryeministrit Rama në Prishtinë dhe zgjedhjet në Gjermani u diskutuan në studion e “Ditari” në A2 CNN me producenten e lajmeve ndërkombëtare Rosalba Bejdo.

Kosova dhe zgjedhjet në Gjermani, në syrin e producentes Rosalba Bejdo

Përditësuar më: 27/9/2021, ora 10:25

Situata e tensionuar në Kosovë, vizita e kryeministrit Rama në Prishtinë dhe zgjedhjet në Gjermani u diskutuan në studion e “Ditari” në A2 CNN me producenten e lajmeve ndërkombëtare Rosalba Bejdo.