Kosova, e izoluar në “zemër” të Europës, Çipa: Janë arsye politike

Publikuar më: 23/6/2022, ora 22:46

Kosova, e izoluar në “zemër” të Europës, Çipa: Janë arsye politike

Publikuar më: 23/6/2022, ora 22:46

Gazetari Aleksandër Çipa, teksa ishte i ftuar në Absolut 4 në A2 CNN, komentoi zhvillimet në Samitin e Brukselit dhe faktin që Kosova vijon të mbetet pa liberalizimin e vizave.

Kosova, e izoluar në “zemër” të Europës, Çipa: Janë arsye politike

Publikuar më: 23/6/2022, ora 22:46

Gazetari Aleksandër Çipa, teksa ishte i ftuar në Absolut 4 në A2 CNN, komentoi zhvillimet në Samitin e Brukselit dhe faktin që Kosova vijon të mbetet pa liberalizimin e vizave.