Kosova fitoi… Zgjedhjet model dhe kthesa drejt ndryshimit – A2

Kosova fitoi… Zgjedhjet model dhe kthesa drejt ndryshimit

Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike, dot marrin në dorë fatin e Kosovës për 4 vitet e ardhshme, me synimin për t’i dhënë zgjidhje disa prej plagëve më të rënda që kanë shënjuar vendin, si krimi, korrupsioni e mosmarrëveshjet për Serbinë.