Kosova, jo pjesë e samitit të demokracisë, DASH: Nuk komentojmë pse nuk u ftuan vende të veçanta

Publikuar më: 11/11/2021, ora 20:13

Kosova, jo pjesë e samitit të demokracisë, DASH: Nuk komentojmë pse nuk u ftuan vende të veçanta

Publikuar më: 11/11/2021, ora 20:13

Departamenti Amerikan i Shtetit reagon për herë të parë për mungesën e ftesës për Kosovën, Serbinë dhe Bosnje e Hercegovinën për samitin e demokracisë.

Kosova, jo pjesë e samitit të demokracisë, DASH: Nuk komentojmë pse nuk u ftuan vende të veçanta

Publikuar më: 11/11/2021, ora 20:13

Departamenti Amerikan i Shtetit reagon për herë të parë për mungesën e ftesës për Kosovën, Serbinë dhe Bosnje e Hercegovinën për samitin e demokracisë.