Kosova me doganë në Durrës, qeveria ratifikon marrëveshjen

Publikuar më: 26/1/2022, ora 19:54

Kosova me doganë në Durrës, qeveria ratifikon marrëveshjen

Publikuar më: 26/1/2022, ora 19:54

Qeveria ka miratuar projektligjin për lehtësimin e procedurave doganore mes Shqipërisë dhe Kosovës, që synon qarkullim më të lehtë të mallrave mes dy vendeve, me unifikimin e kontrolleve.

Kosova me doganë në Durrës, qeveria ratifikon marrëveshjen

Publikuar më: 26/1/2022, ora 19:54

Qeveria ka miratuar projektligjin për lehtësimin e procedurave doganore mes Shqipërisë dhe Kosovës, që synon qarkullim më të lehtë të mallrave mes dy vendeve, me unifikimin e kontrolleve.