Kosova me qeveri të re, Vetëvendosje dhe LDK nënshkruajnë marrëveshjen

Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës nënshkruan mëngjesin e së dielës marrëveshjen për bashkëqeverisje.