Kosova, mes sfidës me koronavirusit dhe krizës politike

Shkelzen Gashi, analist dhe këshilltar politik i kryeministrit Albin Kurti, i ftuar në Ditarin e orës 9:00, komenton situatën në Kosovë, mes masave për frenimin e pandemisë dhe problemeve mes koalicionit qeverisës.