Kosova, mes tensioneve me Serbinë dhe stërvitjes në Defender Europe 2023

Publikuar më: 26/5/2023, ora 21:16

Kosova, mes tensioneve me Serbinë dhe stërvitjes në Defender Europe 2023

Publikuar më: 26/5/2023, ora 21:16

Gjeneral Brigade, Bilbil Bitri, në “Intervistë me Merita Haklajn” dha detaje për Defender Europe 2023.