Kosova “ndëshkon” Serbinë: Tarifë për importin e koncentrateve dhe blloqeve të betonit

Kosova vendos tarifë në importin e dy mallrave që prodhohen në Serbi. Bëhet fjalë për një shumë prej 3 centësh për kilogram ne koncentratin e kafshëve dhe po 3 cent për njësi të blloqeve të betonit. Vendimi është marrë pas verifikimit se këto mallra shiteshin në tregun e Kosovës më lirë se në atë të Serbisë.