Kosova nën ethet e Covid-19

Varianti Delta ka një përhapje mjaft të madhe në Kosovë. Pakujdesia e qytetarëve gjatë verës, ndihmoi që infektimet të rriteshin shpejt. Virusi nuk po kursen as fëmijë dhe gra shtatzëna. Moshat e reja po ashtu kanë qenë të rriskuara, ku ka pasur edhe humbje të jetëve.