Kosova përballë BE-SHBA dhe veprimet e qeverisë Kurti

Publikuar më: 2/6/2023, ora 14:09

Kosova përballë BE-SHBA dhe veprimet e qeverisë Kurti

Publikuar më: 2/6/2023, ora 14:09

Fatmir Mediu, ish-ministër i Mbrojtjes dhe kryetar i Partisë Republikane, foli në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN për situatën në veri të Kosovës.

Kosova përballë BE-SHBA dhe veprimet e qeverisë Kurti

Publikuar më: 2/6/2023, ora 14:09

Fatmir Mediu, ish-ministër i Mbrojtjes dhe kryetar i Partisë Republikane, foli në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN për situatën në veri të Kosovës.