“Kosova, shkollë në rajon për menaxhimin e fushatës dhe procesit zgjedhor”

Publikuar më: 18/10/2021, ora 20:24

“Kosova, shkollë në rajon për menaxhimin e fushatës dhe procesit zgjedhor”

Publikuar më: 18/10/2021, ora 20:24

Historiani Enver Bytyçi, i ftuar në emisionin “Debat” me Alba Alishanin, deklaroi se e rëndësishme në zgjedhjet vendore që u zhvilluan në Kosovë ishte fakti që u zhvilluan sërish zgjedhje të lira dhe të ndershme.

“Kosova, shkollë në rajon për menaxhimin e fushatës dhe procesit zgjedhor”

Publikuar më: 18/10/2021, ora 20:24

Historiani Enver Bytyçi, i ftuar në emisionin “Debat” me Alba Alishanin, deklaroi se e rëndësishme në zgjedhjet vendore që u zhvilluan në Kosovë ishte fakti që u zhvilluan sërish zgjedhje të lira dhe të ndershme.