Kosova shpërdoron 130 mijë vaksina kundër koronavirusit, iu kaloi afati

Ministri i Shëndetësisë i Kosovës, Arben Vitia përmes një konference për shtyp njoftoi se janë tërhequr 133 mijë vaksina AstraZeneca pasi iu ka skaduar afati i përdorimit.

Vaksinat ishin pjesë e një dhurate nga Norvegjia dhe afati i tyre i skadimit ishte data 31 gusht.

Vitia siguroi qytetarët se vaksinat që po përdoren aktualisht në vend janë të sigurta dhe ftoi qytetarët që të mos hezitojnë dhe të vaksinohen.