Kosova shton sanksionet kundër Rusisë, Serbia heziton: Do të rezistojmë sa të mundemi, por po dëmtohemi

Publikuar më: 16/5/2022, ora 16:47

Kosova shton sanksionet kundër Rusisë, Serbia heziton: Do të rezistojmë sa të mundemi, por po dëmtohemi

Publikuar më: 16/5/2022, ora 16:47

Kosova shton sanksionet kundër Rusisë dhe Bjellorusisë, në përputhje me masat ndëshkimore të Shteteve të Bashkuara dhe Bashkimi Europian lidhur me luftën e paprovokuar në Ukrainë.

Kosova shton sanksionet kundër Rusisë, Serbia heziton: Do të rezistojmë sa të mundemi, por po dëmtohemi

Publikuar më: 16/5/2022, ora 16:47

Kosova shton sanksionet kundër Rusisë dhe Bjellorusisë, në përputhje me masat ndëshkimore të Shteteve të Bashkuara dhe Bashkimi Europian lidhur me luftën e paprovokuar në Ukrainë.