Kosovë në KiE, Shqipëria mes dy zjarresh për rezolutën antiserbe

Publikuar më: 12/5/2022, ora 19:47

Kosovë në KiE, Shqipëria mes dy zjarresh për rezolutën antiserbe

Publikuar më: 12/5/2022, ora 19:47

Politologu Gurakuç Kuçi komenton zhvillimet në Kosovë dhe Serbi pas aplikimit të Prishtinës zyrtare për t’u bërë pjesë e KiE.

Kosovë në KiE, Shqipëria mes dy zjarresh për rezolutën antiserbe

Publikuar më: 12/5/2022, ora 19:47

Politologu Gurakuç Kuçi komenton zhvillimet në Kosovë dhe Serbi pas aplikimit të Prishtinës zyrtare për t’u bërë pjesë e KiE.