Kosovë, Presidenti Thaçi shpall datën e zgjedhjeve – A2

Kosovë, Presidenti Thaçi shpall datën e zgjedhjeve

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka vendosur për shpalljen e zgjedhjeve tё parakohshme për Kuvendin e Republikës sё Kosovës dhe ka caktuar ditën e diel, 6 tetor 2019, datë për mbajtjen e zgjedhjeve.