Kosovë-Serbi, analistët flasin për rinisjen e bisedimeve për marrëveshje – A2

Kosovë-Serbi, analistët flasin për rinisjen e bisedimeve për marrëveshje

Linja ajrore Prishtinë-Beograd dhe vizita në të dy vendet e ambasadorit, Richard Grenell, i dërguar i Posaçëm i presidentit amerikan Donald Trump, e bëjnë legjitime pyetjen nëse po krijohen kushtet për rifillim të dialogut Kosovë-Serbi, i bllokuar që nga vjeshta e vitit 2018.