Kosovë-Serbi, arrihet marrëveshja për targat. Forcat Speciale në kufi zëvendësohen nga KFOR për 2 javë, do të ngrihet grup pune për një zgjidhje të përhershme

Publikuar më: 30/9/2021, ora 16:06

Kosovë-Serbi, arrihet marrëveshja për targat. Forcat Speciale në kufi zëvendësohen nga KFOR për 2 javë, do të ngrihet grup pune për një zgjidhje të përhershme

Publikuar më: 30/9/2021, ora 16:06

Pas dy ditësh negociatash intensive, duket se është arritur një marrëveshje për targat mes delegacioneve të Serbisë dhe Kosovës në Bruksel. Lajmin e ka dhënë përfaqësuesi special i BE-së për dialogun Kosovë-Beograd, Miroslav Lajçak, në Twitter, ndërsa falënderon dy përfaqësuesit e Kosovës dhe Serbisë.

Kosovë-Serbi, arrihet marrëveshja për targat. Forcat Speciale në kufi zëvendësohen nga KFOR për 2 javë, do të ngrihet grup pune për një zgjidhje të përhershme

Publikuar më: 30/9/2021, ora 16:06

Pas dy ditësh negociatash intensive, duket se është arritur një marrëveshje për targat mes delegacioneve të Serbisë dhe Kosovës në Bruksel. Lajmin e ka dhënë përfaqësuesi special i BE-së për dialogun Kosovë-Beograd, Miroslav Lajçak, në Twitter, ndërsa falënderon dy përfaqësuesit e Kosovës dhe Serbisë.