Kosovë-Shqipëri në takimin e 8, Gërxhaliu: Ndodhitë gjeostrategjike i dhanë një peshë të shtuar

Publikuar më: 20/6/2022, ora 21:05

Kosovë-Shqipëri në takimin e 8, Gërxhaliu: Ndodhitë gjeostrategjike i dhanë një peshë të shtuar

Publikuar më: 20/6/2022, ora 21:05

Në Debat nga Alba Alishani në A2 CNN u fol mbrëmjen e së hënës për mbledhjen e 8 të qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë, e cila u mbajt në Prishtinë.

Kosovë-Shqipëri në takimin e 8, Gërxhaliu: Ndodhitë gjeostrategjike i dhanë një peshë të shtuar

Publikuar më: 20/6/2022, ora 21:05

Në Debat nga Alba Alishani në A2 CNN u fol mbrëmjen e së hënës për mbledhjen e 8 të qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë, e cila u mbajt në Prishtinë.