Kosovë, taksa sjell përçarje në koalicionin qeverisës – A2

Kosovë, taksa sjell përçarje në koalicionin qeverisës

Taksa 100% kundër Serbisë po trazon koalicionin qeverisës në Kosovë. Ekzekutivi i kryeministrit Ramush Haradinaj kundërshton me forcë kërkesën e kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës njëherësh dhe kryetar i Kuvendit, Kadri Veseli për pezullimin prej 120 ditësh të tarifës së vendosur ndaj importimit të mallrave nga Serbia dhe Bosnje e Hercegovina.