Kosovë, Vetëvendosje “humbësja” e madhe, PDK dhe LDK ringrihen pas 8 muajsh

Përditësuar më: 15/11/2021, ora 21:29

Kosovë, Vetëvendosje “humbësja” e madhe, PDK dhe LDK ringrihen pas 8 muajsh

Përditësuar më: 15/11/2021, ora 21:29

Gazetari i A2 CNN Xhevahir Qardaku raporton nga Prishtina për rezultatet e zgjedhjeve vendore dhe reagimet e lidershipit të partive kosovare, duke filluar nga kryeministri Kurti, një ditë më pas votimit.

Kosovë, Vetëvendosje “humbësja” e madhe, PDK dhe LDK ringrihen pas 8 muajsh

Përditësuar më: 15/11/2021, ora 21:29

Gazetari i A2 CNN Xhevahir Qardaku raporton nga Prishtina për rezultatet e zgjedhjeve vendore dhe reagimet e lidershipit të partive kosovare, duke filluar nga kryeministri Kurti, një ditë më pas votimit.