Kostoja e energjisë, rreziku i ndërprerjes dhe çmimi i lartë gjatë dimrit

Publikuar më: 6/9/2022, ora 11:16

Kostoja e energjisë, rreziku i ndërprerjes dhe çmimi i lartë gjatë dimrit

Publikuar më: 6/9/2022, ora 11:16

Erald Elezi, drejtor i tregtimit dhe operimit në KESH, foli në Ditarin e mëngjesit në A2 CNN për krizën energjetike dhe situatën që pritet gjatë dimrit në Shqipëri.

Kostoja e energjisë, rreziku i ndërprerjes dhe çmimi i lartë gjatë dimrit

Publikuar më: 6/9/2022, ora 11:16

Erald Elezi, drejtor i tregtimit dhe operimit në KESH, foli në Ditarin e mëngjesit në A2 CNN për krizën energjetike dhe situatën që pritet gjatë dimrit në Shqipëri.