Kostot dhe gjobat, biznesi i vogël kërkon shtyrjen e fiskalizimit

Publikuar më: 7/11/2021, ora 13:54

Kostot dhe gjobat, biznesi i vogël kërkon shtyrjen e fiskalizimit

Publikuar më: 7/11/2021, ora 13:54

Përballë kostove në rritje dhe frikës nga gjobat, biznesi i vogël kërkon shtyrjen e afateve të fiskalizimit. Përfaqësuesit e shoqatës së Biznesit të Vogël dhe të Mesëm u pritën në takim nga deputetë të Partisë Demokratike, ku shprehën shqetësimin se rrezikohet mbyllja e mijëra bizneseve të vogla.

Kostot dhe gjobat, biznesi i vogël kërkon shtyrjen e fiskalizimit

Publikuar më: 7/11/2021, ora 13:54

Përballë kostove në rritje dhe frikës nga gjobat, biznesi i vogël kërkon shtyrjen e afateve të fiskalizimit. Përfaqësuesit e shoqatës së Biznesit të Vogël dhe të Mesëm u pritën në takim nga deputetë të Partisë Demokratike, ku shprehën shqetësimin se rrezikohet mbyllja e mijëra bizneseve të vogla.