Kostot e largimeve të padrejta nga puna

Pushteti vendor është ai që është më afër qytetarëve në ofrimin e shërbimeve. Por pavarësisht pritshmërive, shifrat tregojnë se ka probleme të shumta në menaxhimin e fondeve publike. 18% e borxheve të bashkitë, vijnë për shkak të vendimeve gjyqësore në dëm të tyre, kryesisht për largimet nga puna. Se cilat janë arsyet dhe kostot e largimeve nga puna, i shpjegon në A2 Busines, Gerti Shella, drejtues i INFOCIP.