Kostot e rindërtimit, Shqipërisë i duhen mbi 1 miliard euro

1 miliard e 76 milionë euro është shuma që do t’i nevojitet Shqipërisë në procesin e rindërtimit. Shifra del nga raporti mbi katastrofën e tërmetit, hartuar nga ekspertët e Bashkimit Europian, OKB, Bankës Botërore dhe Qeverisë Shqiptare.