Kostreci: Moment reflektimi, por edhe fillimi i një qasje tjetër të politikbërjes amerikane në botë

Publikuar më: 11/9/2021, ora 18:20

Kostreci: Moment reflektimi, por edhe fillimi i një qasje tjetër të politikbërjes amerikane në botë

Publikuar më: 11/9/2021, ora 18:20

Nga Uashingtoni, gazetarja e Zërit të Amerikës Keida Kostreci tregon përjetimet e saj për mëngjesin e 20 viteve më parë, që ndryshoi botën dhe komenton si i gjen Shtetet e Bashkuara ky përvjetor.

Kostreci: Moment reflektimi, por edhe fillimi i një qasje tjetër të politikbërjes amerikane në botë

Publikuar më: 11/9/2021, ora 18:20

Nga Uashingtoni, gazetarja e Zërit të Amerikës Keida Kostreci tregon përjetimet e saj për mëngjesin e 20 viteve më parë, që ndryshoi botën dhe komenton si i gjen Shtetet e Bashkuara ky përvjetor.