KPA mbyll hetimet për Besnik Muçin, vendimi më 12 nëntor

Anëtari i parë i përzgjedhur nga lista e kandidateve prej Presidentit nuk është ende i sigurt në pozicionin e anëtarit të Gjykatës Kushtetuese. Kolegji i Posaçëm i Apelimit mbylli hetimin për Besnik Muçin dhe pritet të japë vendimin përfundimtar më 12 nëntor. KPA refuzoi kërkesën e tij për më shumë kohë për paraqitjen e të tjera informacioneve nga Turqia që justifikonin financat e tij. Gazetari i A2, Armand Bajrami, raporton mbi seancën në KPA.