KPK vendos më 3 shtator për prokurorin e Sarandës Sali Hasa: Deklarim i pasaktë dhe i pajustifikuar i pasurisë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit do të marrë vendim më 3 shtator për të mbajtur në detyrë, apo jo, Sali Hasën, prokurorin e pezulluar të Sarandës, i cili ndodhet në burg pasi akuzohet nga SPAK për korrupsion. Hasa nuk u paraqit në seancë dhe ka bërë me dije se nuk do të paraqitet, si dhe nuk ka dërguar as avokat.

Gjatë seancës, relatori i KPK tha se Hasa ka deklarim të pasaktë dhe të pajustifikuar të pasurisë.

  • LAJMI I FUNDIT | Apeli lë në fuqi dënimin me 2 vite burg për Adriatik Llallën
  • LAJMI I FUNDIT | Ish-kryeprokurori është shpallur fajtor për fshehje dhe mosdeklarim të pasurisë