KQZ certifikon 25 prillin, shpërndahen mandatet për kandidatët fitues në 12 qarqet e vendit

Publikuar më: 23/6/2021, ora 16:15

KQZ certifikon 25 prillin, shpërndahen mandatet për kandidatët fitues në 12 qarqet e vendit

Publikuar më: 23/6/2021, ora 16:15

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve miratoi shpërndarjen e mandateve parlamentare për kandidatët e subjekteve garuese në zgjedhjet e 25 prillit. Në rang kombëtar, Partia Socialiste mori 74 mandate, Partia Demokratike 59, Lëvizja Lëvizje për Integrim 4 dhe Partia Social Demokrate 3.

KQZ certifikon 25 prillin, shpërndahen mandatet për kandidatët fitues në 12 qarqet e vendit

Publikuar më: 23/6/2021, ora 16:15

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve miratoi shpërndarjen e mandateve parlamentare për kandidatët e subjekteve garuese në zgjedhjet e 25 prillit. Në rang kombëtar, Partia Socialiste mori 74 mandate, Partia Demokratike 59, Lëvizja Lëvizje për Integrim 4 dhe Partia Social Demokrate 3.