Kraja i përgjigjet deputetëve: Ka korrupsion dhe pastrim parash, por nuk mund ta luftoj i vetëm

Publikuar më: 24/5/2022, ora 19:17

Kraja i përgjigjet deputetëve: Ka korrupsion dhe pastrim parash, por nuk mund ta luftoj i vetëm

Publikuar më: 24/5/2022, ora 19:17

Pastrimi i parave që vijnë nga burimeve të paligjshme është një fenomen shqetësues për prokurorin e Përgjithshëm Olsian Çela. Në mbledhjen e Këshillit të Integrimit, Çela theksoi se nuk është bërë aq sa duhet në luftën kundër këtij fenomeni edhe pse pranon që ka një përmirësim në krahasim me një vit më parë.

Kraja i përgjigjet deputetëve: Ka korrupsion dhe pastrim parash, por nuk mund ta luftoj i vetëm

Publikuar më: 24/5/2022, ora 19:17

Pastrimi i parave që vijnë nga burimeve të paligjshme është një fenomen shqetësues për prokurorin e Përgjithshëm Olsian Çela. Në mbledhjen e Këshillit të Integrimit, Çela theksoi se nuk është bërë aq sa duhet në luftën kundër këtij fenomeni edhe pse pranon që ka një përmirësim në krahasim me një vit më parë.