Kraja përballë deputetëve. Kreu i SPAK pyetet për dosjet e mëdha dhe presionin politik

Publikuar më: 20/5/2022, ora 19:57

Kraja përballë deputetëve. Kreu i SPAK pyetet për dosjet e mëdha dhe presionin politik

Publikuar më: 20/5/2022, ora 19:57

Arben Kraja ishte në Komisionin e Ligjeve përballë deputetëve që e pyetën jo vetëm për rezultatet e hetimeve mbi dosjet e mëdha, por edhe presionin politik.