Krasniqi: Ajo që ndodh në PD do të shkundë edhe PS-në

Publikuar më: 3/12/2021, ora 22:47

Krasniqi: Ajo që ndodh në PD do të shkundë edhe PS-në

Publikuar më: 3/12/2021, ora 22:47

Në 30 vite nga krijimi i saj Partia Demokratike nuk përfaqëson asnjë nga elementët me të cilët u formua. Kështu u shpreh në intervistën me Merita Haklajn analisti Afrim Krasniqi, sipas të cilit ngjarjet e fundit në selinë blu tregojnë që shqetësohen më shumë për veten e interesat e tyre, sesa për partinë dhe Shqipërinë.

Krasniqi: Ajo që ndodh në PD do të shkundë edhe PS-në

Publikuar më: 3/12/2021, ora 22:47

Në 30 vite nga krijimi i saj Partia Demokratike nuk përfaqëson asnjë nga elementët me të cilët u formua. Kështu u shpreh në intervistën me Merita Haklajn analisti Afrim Krasniqi, sipas të cilit ngjarjet e fundit në selinë blu tregojnë që shqetësohen më shumë për veten e interesat e tyre, sesa për partinë dhe Shqipërinë.