Krasniqi: Antikorrupsioni nis nga hetimi i vilave dhe pasurisë së politikanëve

Në të gjitha raportet pas viteve ‘90 lufta ndaj korrupsionit mbetet kërkesë kryesore nga të gjithë ndërkombëtarët, por ndërkohë, ekziston edhe një qasje tjetër ndaj korrupsionit, që e cilëson atë si “lubrifikantin e motorit” të shtetit.