Krasniqi: E gjithë fushata e PD po shkon te një person, nuk shohim konceptin e ekipit

Analisti Afrim Krasniqi komentoi në “Absolut 4” dy pikat e dobëta të fushatës elektorale të Partisë Demokratike.

Sipas Krasniqit, opozitës i mungon një program i shkruar dhe është krijuar përshtypja se po luftohet për një kandidaturë për kryeministër dhe e gjithë fushata shkon te një person.