Krasniqi e zbulon në A2: Ndërkombëtarët i kanë kërkuar PS-së evitimin e disa figurave

Analisti i A2, Afrim Krasniqi, i ftuar në Ditarin e orës 19:00, zbuloi se disa përfaqësi ndërkombëtare i kanë kërkuar në mënyrë direkte Partisë Socialiste evitimin e disa figurave nga ekipi i ri drejtues.

Krasniqi i bëri edhe një analizë situatës aktuale politike në vend dhe konkretisht lëvizjeve të fundit të presidentit.