Krasniqi: Këshilli Politik, jo për qytetarin, por përgjigje ndaj ndërkombëtarëve

Analisti i A2, Afrim Krasniqi, drejtues i Institucionit të Studimeve Politike, komentoi zhvillimet e fundit për reformën zgjedhore dhe tryezën virtuale të së hënës të Këshillit Politik.