Krasniqi: Kur qytetari të jetë i pavarur nga politika, do të ketë demokraci

Përditësuar më: 3/12/2021, ora 21:53

Krasniqi: Kur qytetari të jetë i pavarur nga politika, do të ketë demokraci

Përditësuar më: 3/12/2021, ora 21:53

Në Intervistën me Merita Haklajn Afrim Krasniqi tha se problemi më i madh i shoqërisë shqiptare është dështimi i institucioneve të besimit. Duke e krahasuar elitën e sotme me atë të Pavarësisë Krasniqi theksoi se “kemi fyer figurën e atyre që merren me letra e botime dhe vlerësojmë më shumë atë që siguron lidhjen mes pushtetit dhe individit.

Krasniqi: Kur qytetari të jetë i pavarur nga politika, do të ketë demokraci

Përditësuar më: 3/12/2021, ora 21:53

Në Intervistën me Merita Haklajn Afrim Krasniqi tha se problemi më i madh i shoqërisë shqiptare është dështimi i institucioneve të besimit. Duke e krahasuar elitën e sotme me atë të Pavarësisë Krasniqi theksoi se “kemi fyer figurën e atyre që merren me letra e botime dhe vlerësojmë më shumë atë që siguron lidhjen mes pushtetit dhe individit.