Krasniqi: Mazhoranca ka shumë për t’i ofruar opozitës, zgjedhjen e presidentit dhe zgjedhjet lokale

Analisti Afrim Krasniqi tregoi në Absolut 4 se për kreun e qeverisë ky është më së shumti një mandat personal dhe shtoi se mazhoranca ka shumë për ti ofruar opozitës, si zgjedhja e presidentit dhe zgjedhjet lokale të parakohshme