Krasniqi në Absolut 4: Njeriu që votoi më pak ligje në Kuvend ishte kryeministri

Analisti Afrim Krasniqi ishte i ftuar në emisionin Absolut 4, temë e të cilit ishte mbyllja e punimeve të parlamentit, i cili pritet të rikthehet në shtator me deputetët e dalë nga zgjedhjet e 25 prilli.

Krasniqi bëri një rezyme të parlamenti të fundit që sipas tij ishte më uniku në historinë e tranzicionit, duke renditur si shkaqe bojkotin e opozitës, deputetët që i zëvendësuan dhe vijimin e punimeve edhe pse në Shqipëri ishin zhvilluar zgjedhjet.