Krasniqi: Nuk ishte Kongres partie, por administrate

Publikuar më: 14/4/2022, ora 21:33

Krasniqi: Nuk ishte Kongres partie, por administrate

Publikuar më: 14/4/2022, ora 21:33

Për analistin Afrim Krasniqi, Kongresi që mbajti Partia Socialiste, i ngjante më shumë një kongresi administrate. Sipas tij, në të nuk u bë një bilanc i vitit të parë të mandatit të tretë, por u trajtuan cështje të politikës së ditës. Afrim Krasniqi shkon dhe më tej, ku thotë se gjatë këtij Kongresi pati dhe thirrje kundër drejtësisë dhe mbështetje për ata që akuzohen se kanë përkrahje.

Krasniqi: Nuk ishte Kongres partie, por administrate

Publikuar më: 14/4/2022, ora 21:33

Për analistin Afrim Krasniqi, Kongresi që mbajti Partia Socialiste, i ngjante më shumë një kongresi administrate. Sipas tij, në të nuk u bë një bilanc i vitit të parë të mandatit të tretë, por u trajtuan cështje të politikës së ditës. Afrim Krasniqi shkon dhe më tej, ku thotë se gjatë këtij Kongresi pati dhe thirrje kundër drejtësisë dhe mbështetje për ata që akuzohen se kanë përkrahje.