Krasniqi: Partitë politike janë pasuri kombëtare, s’duhet të kthehen në oaze për kriminelët

Analisti Afrim Krasniqi ishte i ftuar në A2, ku komentoi thirrjen e fundit të ambasadores amerikane në Tiranë, Yuri Kim, e cila kërkoi që kandidatët për deputetë të kalojnë në vetting.

Krasniqi theksoi, duke iu referuar edhe reagimit të kryeministrit Rama, se partitë politike janë pasuri kombëtare dhe nuk duhet të kthehen në oazë për kriminelët.