Krasniqi: PD ndeshet për herë të parë me debatin e brendshëm dhe nuk di ta menaxhojë

Për analistin Afrim Krasniqi shqetësim nuk është përçarja në PD, por mosmenaxhimi i debatit të brendshëm që ndodh që për herë të parë në këtë parti. Në studion e “Absolut 4” ai tha se situata në PD është absurde, ku njëra palë i largohet debatit dhe pala tjetër shkon pas ish-kryetarit dhe kjo nuk lidhet as me të ardhmen e Shqipërisë dhe as me sfidat e opozitarizmit.