Krasniqi për fushatën e PS: Të jep përshtypjen sikur kemi një ekip milioneresh që kanë dalë nëpër qytetet e Shqipërisë

Analisti Afrim Krasniqi komentoi në “Absolut 4” fushatën elektorale të Partisë Socialiste, duke u shprehur se duket si një ekip të pasurish që kanë dalë dhe po njohin Shqipërinë.

Sipas Krasniqit, PS nuk ka program dhe ka si strategji të marrë vetëm votat e militantëve dhe punonjësve të shtetit.