Krasniqi: Problem në Shqipëri jo vetëm sistemi zgjedhor, por mënyra se si funksionojnë partitë politike

Analisti Afrim Krasniqi u shpreh në A2 se problemi i vetëm i Shqipërisë nuk është sistemi zgjedhor, por ai lidhet me mënyrën se si funksionon demokracia në Shqipëri dhe mënyrën se si funksionojnë partitë politike.

Krasniqi foli edhe për aktivitetin parlamentar 2019, si dhe për marrjen e drejtimit të OSBE-së nga Shqipëria.