Krasta, “mushkëria” e qytetit të Elbasanit e lënë në harresë nga bashkia

E cilësuar si “Mushkëria e gjelbër” e qytetit të Elbasanit, kodra e Krastës, e pyllëzuar 6 dekada më parë duket se është lënë pas dore nga pushteti lokal. Në kushtet kur parku “Rinia” prej tre vitesh vazhdon rikonstruksionin, kodra e Krastës mbetet i vetmi vend, ku qytetarët elbasanas mund të kryejnë shëtitje, ecje dhe vrapime në natyrë dhe ajër të pastër.