Kreditë e buta, mundësi strehimi dhe për të dëmtuarit e tërmetit

Një mijë familje do të përfitojnë strehim në Tiranë përmes kredisë së butë. Këtë vit, ky projekt mbulohet financiarisht nga qeveria dhe prioritet do të jenë familjet që u janë prishur shtëpitë për shkak të projekteve publike dhe çiftet e reja.

Nënkryetarja e bashkisë, Anisa Ruseti, sqaron për A2 se edhe familjet e dëmtuara nga tërmeti mund të bëhen pjesë e këtij projekti krahas atij të rindërtimit.