Kreu i Bankës Botërore në Shqipëri: Vendi po eksporton njerëz dhe talent në vend të produkteve

Publikuar më: 25/11/2022, ora 20:54

Kreu i Bankës Botërore në Shqipëri: Vendi po eksporton njerëz dhe talent në vend të produkteve

Publikuar më: 25/11/2022, ora 20:54

Kreu i Bankës Botërore në Shqipëri, Emanuel Salinas në një intervistë në A2 CNN, ku flet për tregun e punës, arsimin dhe skemën e pensioneve.

Kreu i Bankës Botërore në Shqipëri: Vendi po eksporton njerëz dhe talent në vend të produkteve

Publikuar më: 25/11/2022, ora 20:54

Kreu i Bankës Botërore në Shqipëri, Emanuel Salinas në një intervistë në A2 CNN, ku flet për tregun e punës, arsimin dhe skemën e pensioneve.