Kreu i NATO-s në Gjermani adreson Rusinë dhe emigrantët: Jemi në krah të aleatëve

Publikuar më: 19/11/2021, ora 20:11

Kreu i NATO-s në Gjermani adreson Rusinë dhe emigrantët: Jemi në krah të aleatëve

Publikuar më: 19/11/2021, ora 20:11

NATO i ofron mbështetje dhe ndihmë vendeve anëtare që janë prekur nga kriza e emigrantëve në kufirin me Bjellorusinë. Gjatë një vizite në Gjermani, sekretari i përgjithshëm, Jens Stoltenberg, i kërkoi Rusisë që të shpjegojë grumbullimin e ushtrisë pranë kufirit me Ukrainën.

Kreu i NATO-s në Gjermani adreson Rusinë dhe emigrantët: Jemi në krah të aleatëve

Publikuar më: 19/11/2021, ora 20:11

NATO i ofron mbështetje dhe ndihmë vendeve anëtare që janë prekur nga kriza e emigrantëve në kufirin me Bjellorusinë. Gjatë një vizite në Gjermani, sekretari i përgjithshëm, Jens Stoltenberg, i kërkoi Rusisë që të shpjegojë grumbullimin e ushtrisë pranë kufirit me Ukrainën.