Kreu i ri i shtetit, Endri Shabani: Rama ka zënë mend që nuk duhet një president i fortë

Publikuar më: 28/4/2022, ora 21:46

Kreu i ri i shtetit, Endri Shabani: Rama ka zënë mend që nuk duhet një president i fortë

Publikuar më: 28/4/2022, ora 21:46

Endri Shabani nga Nisma Thurje komentoi në Absolut 4 mandatin e Ilir Metës në krye të Presidencës dhe cilësitë që duhet të ketë presidenti i ri.

Kreu i ri i shtetit, Endri Shabani: Rama ka zënë mend që nuk duhet një president i fortë

Publikuar më: 28/4/2022, ora 21:46

Endri Shabani nga Nisma Thurje komentoi në Absolut 4 mandatin e Ilir Metës në krye të Presidencës dhe cilësitë që duhet të ketë presidenti i ri.